Slik skaffer du deg billett til dansegallaene på Costa Blanca

Ole Ivars, Tore Strømøy, Kikki Danielsson og Bjørns Orkester kommer, kommer du?

Terje Aspdahl

Publisert 12. september 2013 11:58

ALBIR

Spaniagruppen og Vikingposten inviterer til storslagen danseaften i Albir og på Benidorm Palace i november. Dansebandet Ole Ivars vil ha med seg flest mulig når de tyvstarter sitt 50-års jubileum og reiser til Costa Blanca og Spania. Bandet innleder sin 50-årsfeiring i 2014 her på Costa Blanca.

Anita Elisabeth Bekken er markeds- og produksjonsansvarlig hos Solgruppen.

– Dansegallaen er noe som vi ønsker skal bli en årlig begivenhet, både for Solgruppens gjester og alle nordmenn som er i Costa Blanca-området. Derfor har vi også innledet et samarbeid med Vikingposten. Med ukentlige utgivelser og mer enn en godt besøkt nettside føler vi det er rette kanalen vi vil bruke for å nå alle som har en tilknytning til Costa Blanca og bor her hele eller deler av året, sier Anita Elisabeth Bekken.

…og flere artister er på vei til Costa Blanca 

Det er planlagt to dansekvelder i november, mandag 11. i Albir og onsdag 13. på Benidorm Palace. Det arrangeres turer både fra Norge og fra Costa Blanca syd.

– Mandag blir det en eksklusiv intimkonsert med middag på hotell Albir Playa. Det blir en mindre setting med et mindre antall gjester. Mens onsdag blir det storslagen dansegalla i Benidorm Palace. Få med at det er mulig for de som bor syd på kysten å bli med begge kveldene. Det er buss tur-retur med middag og drikke og tre overnattinger. Det blir en flott tur og opplevelse, lover Bekken.

De som slår følge fra Norge skal bo på hotell i Albir, og det er lagt opp til både én og to-ukers-turer.

Med på dansegallaene er både Tore "På sporet" Strømøy, Bjørns Orkester og hedersgjest er svenske Kikki Danielsson.

Billettene får du kjøpt her hos oss i Vikingposten i Torrevieja. Telefonnummer (+34) 966 708 140, epost: jeanette@vikingposten.no