Slik er Sjømannskirkens åpningstider i sommer

Kutter i aktivitetene på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 6. juni 2012 15:35

COSTA BLANCA

Mye av den faste staben er reist på en velfortjent ferie, og sommerstaben er på plass. Kirken holder likevel åpent gjennom hele sommeren.

Alle er hjertelig velkommen til å besøke sjømannskirkene på kysten – også i sommermånedene. Store deler av den mer fastboende kolonien i området reiser hjem til Norge i denne varme tiden, men det er mange ferierende som besøker kirken på sommeren.
Kirkens leseværelse, bibliotek, internettkafé og kirkerom er tilgjengelig i kirkens åpningstider. Det er alltid noen av sommerpersonalet på vakt, og de har vakttelefon som er betjent 24-timer i døgnet.

Håndverkere, boligmeglere, tannleger – du finner en oversikt i vår bransjeguide

– Hver søndag feires det gudstjeneste klokken 17, og det serveres kirkekaffe i kirkehagen etterpå. Sykehusene besøkes når det varsles om norske pasienter der, og på samme måte foretas hjemmebesøk mer enn gjerne, sier prest Helge Pettersson til Vikingposten.
1.juni – 16.september:

– Jeg kommer til å jobbe hele sommeren, og resten av året. Min kone, Sølvi Woie, vil også jobbe i en 50 prosent stilling med diakonalt arbeid. I juni kommer det til å bli ansatt en ung kapellan med ansvar for barne-, ungdoms- og familiearbeidet. Vedkommende vil begynne i stillingen så snart det lar seg gjennomføre, forteller prest Christopher Woie.
Han legger til at bocciaen vil gå av stabelen hver tirsdag og torsdag så lenge der er noen som vil spille.

Sjømannskirkens åpningstider i sommer er:
♦ Torrevieja
Mandag og tirsdag: Lukket
Onsdag – lørdag: 11 – 15
Søndag: kl.15-19. Gudstjeneste kl. 17. Kirkekaffe

♦ Albir/Villajoyosa
Mandag: Lukket
Tirsdag: 10 – 14
Onsdag: Lukket
Torsdag: 10 – 14 og fra klokken 18 ”Bønn og bibelmeditasjon” i Albir.
Fredag og lørdag: Lukket
Søndag: Gudstjeneste klokken 11

PS! Sjømannskirken på Tenerife (Los Cristianos) er denne sommeren stengt på grunn av oppussing og ferie, og åpner først rundt 1. september.