Arkivet

Slapp av med full pakke


CALPE

For halvannet år siden åpnet det lille eksklusive hotellet Marisol Park i Calpe. Som medlem i kjeden Rusticae karakteriseres de som et lite sjarmerende hotell med unik møblering på hvert av de 17 rommene.

- Vi er i stand til å gi unik service på grunn av det familiære konseptet, forteller underdirektør Sabine Haas.
Vikingposten fikk en omvisning i fascilitetene som hotellet tilbyr.
Rundt omkring på alle kanter hever storhotellene seg, og et steinkast unna ruver Peñon de Ifach, den karakteristiske klippen som er godt synlig uansett hvilken vei du ankommer den frodige og pittoreske byen Calpe, helt nord på Costa Blanca.

Sabine ble hentet til hotellet før åpningen i mai 2006. Som medlem av en østerrisk hotellfamilie var hun godt vant med hotelldrift, men at hun skulle ende opp i Spania var helt uventet.
- Eieren fant CV-en min på internett, og etter en kort betenkningstid pakket jeg golfkøller og andre nødvendigheter i bilen og dro av gårde, ler Sabine, som enda ikke har hatt tid til å reise hjem til Østerrike på besøk.
- Det har vært et travelt år, men nå ser vi allerede at noen av gjestene begynner å komme tilbake. Det er den beste reklamen vi kan få, framholder Sabine Haas. Sammen med Javier Vinuesa administrerer hun driften av hotellet.

Det er mest tyskere, engelskmenn og franskmenn som har funnet fram til hotellet foreløpig. Selv om Calpe har mange flotte hoteller, frykter ikke det unge direktørparet for konkurransen.
- Vårt konsept er annerledes. Her møter du samme personalet i resepsjonen og spisesalen. Vi blir kjent med gjestene etter kort tid, og kan tilby personlig tilpasset service, sier Sabine og smiler.

Alle rom har en unik møblering. Stilen er minimalistisk og funksjonell, og har en kjølig eksklusivitet kombinert med diskret sjarm over seg. I tillegg til uteområder med basseng tilpasset både barn og voksne, har hotellet en egen velværeavdeling med jacuzzi, sauna, steambad og treningsrom, foruten innendørs svømmebasseng. Noen av suitene har eget jacuzzi på badet.

- Her skal ikke gjestene oversvømmes av aktivitetstilbud. Oppholdet skal preges av avslapning i egnede omgivelser samt store gourmetopplevelser. Hotellet byr på to ulike restauranter for den mest kresne gane, forsikrer Haas. Etter et år i Spania snakker hun flytende spansk fordi hun rett og slett måtte det i denne jobben.

Etter at Vikingposten tilbrakte tid på hotellet, ble vi grepet av den avslappende atmosfæren. Her kan skandinaver, spanjoler og andre nasjonaliteter ha stor glede av oppholdet.
Omgivelsene inviterer til romantikk for par i alle aldre.

Les mer om:

Reise