Skulle til Granada i Spania - havnet i Grenada i Karibia

Snakk om bomtur for turist.

Spaniaavisen

Publisert 29. oktober 2013 07:14

KLODEN RUNDT

En britisk kvinne ville realisere drømmen og se Alhambra-palasset i Granada. Men da hun booket flybillett på telefonen skjedde misforståelsen som etter hvert skulle sende 62-åringen på en skikkelig langtur.

Kvinnen i andre enden trodde nemlig Lamanda Kingdon bestilte billett til Grenada i Karibia og ikke Granada i Andalucía. Og slik ble det.

Avstanden mellom London og Granada er 1571 km og tar 2,5 timer. Til Grenada er det 7000 km og flyturen tar 10 timer.

Leiebil i Spania? Gratis norsk servicetelefon – fri kilometer – prisgaranti. Sjekk tilbudet her

Først etter at flyet fra British Airways hadde vært på vingene i timevis, ble 62-åringen klar over tabben. Da var det en i nabosetet som fortalte at "du får nok ikke se Alhambra på denne turen".

Drømmen om Granada sto på kvinnens liste etter at hun fikk kreft med spredning, og hun hadde samlet opp alt av bonuspoeng for å gjennomføre turen, skriver Daily Mail.

En flyvert ble tilkalt og fikk oppklart misforståelsen. Kvinnen ble satt av i Santa Lucía i Karibia da flyet skulle fylle drivstoff. Deretter ble hun sendt på en British Airways-maskin tilbake til England.

Flyselskapet valgte selv å spandere returbilletten. Hun fikk også tilbake bonuspoengene. Dermed kan hun gjennomføre sin neste drømmetur, til New Zealand.