Skjerper kontrollen på vei til fyret i Albir

Med sikte på å ivareta sikkerheten til de som benytter området har Alfaz del Pi kommune bestemt å øke overvåkingskontrollen helt til fyret el Faro, spesielt i helgene.

Terje Aspdahl

Publisert 21. februar 2021 08:33

ALFAZ DEL PI

Kommunen benytter anledningen til å be om hjelp fra frivillige innbyggere til å bidra med å forsterke arbeidet sammen med det lokale politiet.

Målet er å sikre overholdelse av forebyggende tiltak som er bestemt av myndighetene. Det gjelder opprettholdelse av sosial avstand, passe på at maksimalt to personer kan å gå eller gjøre fysisk aktivitet sammen. Brukerne av området blir også minnet på dette ved adkomstene til veien.

Covid-19-tiltakene vil minst vare frem til 1. mars i hele Valencia-regionen. Til tross for endringen i smittetrenden er smittetallene fortsatt høye og det anbefales forsiktighet for å unngå økt smitte. Dermed fortsetter hotellbransjen å være stengt, butikker åpne til klokken 18.00 på ettermiddagen, portforbud mellom klokken 22.00 – 06.00, stenging av sportsanlegg og stenging av store byer (mer enn 50.000 innbyggere) i helgene.

Sosiale eller familiesammenkomster i hjemmet er begrenset til å gjelde kun husstanden.

I lukkede offentlige rom eller utendørs er sosiale eller familiesammenkomster begrenset til maksimalt to personer, bortsett fra når det gjelder samboere.