Skipper tar over roret i norsk Torrevieja-klubb

Etter to års fravær er tidligere skipper Jarle Rundhaug igjen bak roret som leder i Den norske klubben i Torrevieja.

Terje Aspdahl

Publisert 6. mars 2014 08:15

TORREVIEJA

– Jeg har fire år bak meg som leder her tidligere, men etter to års fravær er det mye nytt å sette seg inn i. Men det er hyggelig å være tilbake som leder. Både kona og jeg har mange års medlemskap i klubben bak oss, sier Jarle Rundhaug til Vikingposten.

De siste to årene har ledervervet gått på rundgang, men nå er det tilbake til tidligere tradisjoner hvor lederen er valgt for de neste to årene.

– Vi har dessverre mistet en del medlemmer de siste årene. Nå er målet å snu den negative trenden. Idag teller medlemsmassen 160 medlemmer. Vi vet potensialet er mye høyere og vi vil jobbe hardt for at medlemstallet stiger, sier Rundhaug.

Finn hjelp i vår bransjeguide

Klubben i Torrevieja holdt sin generalforsamling forrige torsdag.

Det neste på klubbens program er en tur til Yecla 20. mars.
– Turen til Yecla er en dagstur. Mens den neste langturen er til Cadiz. Ruten er Cadiz – Jerez – Gibraltar – Guadix og strekker seg fra mandag 31. mars til 4. april. Det vet jeg er en flott tur som jeg anbefaler på det varmeste, reklamerer Rundhaug.

– Vi er også i startgropa for forberedelsene til vårt 30-års jubileum i 2016. Det er enda et par år dit, men tiden går fort og jubiléet skal markeres på en verdig og flott måte.

Dette er det nye styrer i DNKT: Leder Jarle Rundhaug, nestleder Oskar Johansen, kasserer Finn Romundstad, sekretær Karl Flesland, styremedlemmer Elisabeth Mo og Ingrid Karila, aktivitetsleder Leiv Larsen.