Skandinavisk supermarked har flyttet

Innehaver Frode Martinsen er klar med mange norske og svenske varer i Albir.

Spaniaavisen

Publisert 13. september 2012 06:09

ALBIR

Tema 2000 ligger nå like bak Consum i Albir. Dette er en matvarebutikk med fokus på svenske og norske varer.

Her kan du blant annet få Tine ost og Gilde pølse. Innehaver Frode Martinsen er strålende fornøyd med sine nye lokaler.

– Tidligere lå butikken i langt mindre lokaler i Albirs hovedgate. I mai flyttet vi opp hit. Nå har vi tre ganger så mye plass inne i butikken, og et dobbelt så stort vareutvalg som vi hadde i butikken nede i hovedgaten.
Dessuten har vi en stor parkeringsplass like utenfor. Beliggenheten er absolutt god nok. Vi ligger tross alt bare 20 meter bak Consum, sier Frode Martinsen til Vikingposten.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Martinsen har lang erfaring innen dagligvarebransjen på Costa Blanca. Han har jobbet med salg og import de siste 15 årene. Først sammen med sin far, og nå alene. De skandinaviske matvarene han selger i butikken importerer han selv.

– Hovedsortimentet vårt er norske og svenske varer. I tillegg har vi basisvarer fra Spania. Dessuten har vi det beste utvalget innen konjakk fra Birkedal Hartmann og Bache Gabrielsen nord på kysten. Jeg tror faktisk ingen andre kan måle seg i utvalget av norsk akevitt heller, sier Martinsen.

Tidligere var det en kinarestaurant i lokalene der nå Tema 2000 holder til. Butikken har åpen 363 dager i året. De har bare stengt 1. juledag og 1. påskedag.