Skandinavisk golfklubb søker yngre medlemmer

Vil ha ned snittalderen som er 70 år.

Terje Aspdahl

Publisert 20. mars 2014 09:24

QUESADA

Hver mandag møtes over 140 golfentusiaster på Marquesa Golfklubb i Ciudad Quesada i regi av Scandinavian Golf Club.

Scandinavian Golf Club ble stiftet i 1991 og nå 23 år senere teller golfklubben cirka 200 medlemmer. Nå frir de etter flere og gjerne yngre medlemmer.

– Vi vil ha flere medlemmer, i alle aldre, men vi vil gjerne at den yngre generasjonen kommer innom og får kjenne på det gode samholdet og gode miljøet, sier medlemsansvarlig i klubben, Clas Murvall, til Spaniaavisen.

Les også: Kåret La Manga Club til beste spansk golfresort

Etter endt golfrunde som starter mandag klokken 08.30 og tar cirka fire og en halv time, møtes de fleste til lunsj. Et sosialt og trivelig arrangement.
– Mange av oss møtes inne i de nyrenoverte lokalene til Marquesa Golfklubb for en bedre tre-retters meny. Her prates det og det flires uhøytidlig rundt bordene. Når desserten er fortert er det premieutdeling. Vi blir sponset av diverse firmaer i nærmiljøet og premiene består gjerne av golfklær og gavekort, lokker Murvall.

– Vi har per idag en gjennomsnittsalder på rundt 70 år og vi vil gjerne den yngre garde stikker innom for å bli kjent med oss. Derfor spanderer vi lunsjen om du stikker innom å blir med på en runde på mandager. Men vi har en begrensning på 20 personer, så vær raskt, oppfordrer Clas Murvall.

Golfklubben arrangerer årlig også en golftur som går fra fredag til mandag. I fjor var det Alicante som fikk besøk av 65 golfentusiaster. Året før var det Almeria som ble besøkt.

– Damene i klubben har også egne turneringer utover mandagstreffen. De møtes cirka tre ganger per år med en ni-hullsrunde med påfølgende lunsj, motevisning og loddsalg. Kom innom og bli kjent med oss, sier Murvall.