Skandinaver stiller ut i Torrevieja

Malergruppa Mundo Pequeño holder utstilling i påsken.

Terje Aspdahl

Publisert 18. april 2011 10:19

TORREVIEJA

– Vi maler hver mandag og tirsdag på restauranten til Solveig Røsland, Mundo Pequeño, i Torrevieja. Det har vi gjort siden 2007, og derfor også navnet på malergruppen. Siden en av medlemmene i gruppen vår har medlemskap hos Club Nautico i Torrevieja, fikk vi muligheten til å stille ut arbeidene våre her. Det er sentralt og mange mennesker passerer her i løpet av påsken. Vi håper jo da selvsagt at mange vil benytte muligheten til å stikke innom oss, sier malerlærer Liv Karlsson til Spaniaavisen.

Liv Bye er en av de 14 kunstnerspirene som stiller ut verkene sine i påsken.

Finn hjelp i vår bransjeguide

– Det er morsomt å se bildene sine hengt opp. Det blir anderledes enn når man ser de foran seg under arbeidet. Samtidig glemmer man fort både sine egne og andres tidligere malerier, og da er det ekstra spennende å se de nå. Det blir nesten som det er første gangen man ser de, sier Liv Bye.

Spent på påskeværet? Sjekk værmeldingen for ditt sted her

Liv Karlsson har arrangert malerkurs i Saltbyen siden 2003. men det er første gang de får stille ut i Club Nauticos lokaler i sentrum av Torrevieja.
– Utstillingen varer frem til 26. april (10-14 og 16-20). Det er gratis inngang og vi ønsker alle hjertelig velkommen, sier Liv Karlsson.