Skal tilby matnyheter like fort som i Skandinavia

De nye Scandigo-eierne skynder seg langsomt.

Terje Aspdahl

Publisert 13. juli 2017 09:13

TORREVIEJA

Fredag 30. juni ble de offisielt nye eiere av supermercado Scandigo i Torrevieja. Ekteparet Kristin Oskarsen og Roger Brasetvik gleder seg over sin nye hverdag på Costa Blanca.

Etter flere uker med opplæring og innføring i driften av deres nye bedrift, er ekteparet fulle av pågangsmot.

– Jeg må si at det er godt å få komme igang etter flere uker med «teori». Nå var vi modne for å ta over ansvaret og stå på egne ben, men vi skynder oss langsomt, sier Kristin Oskarsen.

Les også: Bryter opp i Norge for å ta over Scandigo

– De tidligere eierne har lagt et flott grunnlag, nå vil vi forsøke å gjøre butikken enda bedre. Vi har blant annet lengre åpningstider nå om sommeren. Seks dager i uken fra mandag til lørdag holder vi åpent fra klokken 9 til 17. Selv om det er sommertid og ikke så travelt er vi likevel i butikken til langt på ettermiddagen. Vi går ikke hjem før vi er i mål med alle dagens gjøremål uansett. Vi opplever det er flere kunder som setter pris på å kunne ta handelen etter dagens strandbesøk, sier Roger Brasetvik.

Fra høsten lover ekteparet fra Bodø flere nyheter i butikken.

– Vi vil holde ukentlige kampanjer som skal komme kundene til gode. Vi har også en ny leverandør som gjør at vi vil ha nyheter her i butikken omtrent samtidig som de lanseres i Skandinavia, sier Brasetvik.

Ekteparet planlegger også en omstrukturering av butikklokalene.

– Vi er opptatt av at kundene lett skal finne frem og ha varegruppene samlet. Vi skal se på hvordan lokalene best kan utnyttes med litt hjelp utenfra, sier Roger Brasetvik.