Skal det være en insektstapa?

Her serverer de nettopp dét.

Spaniaavisen

Publisert 29. januar 2013 08:31

VALLADOLID

En restauratør i Valladolid har oppnådd internasjonal oppmerksomhet på grunn av sine noe spesielle tapas. Bar Passion med innehaver og kjøkkensjef Marco Negroni, har nemlig insekter i noen av sine tapas.

Oppskriftene har han funnet i land over hele verden. De beste er fra Papua New Guinea, Fiji, Fillepinene, USA og noen land i Afrika.

Spesialitetene er biller i hummus, gresshopper i guacamole og maur i yoghurt. Ideen til å ha insekter i tapas fikk Negroni for seks år siden da han var på ferie i Thailand. Der smakte han på krydrede skorpioner sammen med ost stekt i olivenolje.

Les også: Torrevieja lanserer torsdagstapas

Nå importerer Bar Passion sine egne insekter fra London og Thailand. Negroni sier insektene er veldig sprøe og har en sterk og krydret smak. Hans gjester i restauranten er alt fra yngre til eldre mennesker.

Bar Passion er en av de absolutt mest populære restaurantene i Valladolid. I tillegg til insektstapas har restauranten 250 ølsorter i sitt utvalg. Negroni anbefaler spesielt et øl fra Vietnam.