Sjekk de glisene!

Vi har vært på biltreff i Los Montesinos - se bildene her.

Terje Aspdahl

Publisert 6. mai 2012 12:28

LOS MONTESINOS

Første søndag i hver måned holder Phoenix car club biltreff ved hotel La Torre ved innkjøringen til Los Montesinos ved Torrevieja. Her finner du noe for en hver smak.

Bilklubben på Costa Blanca ble opprettet 2007 og består hovedsak av briter, men brødrene Tom og Johnny Halvorsen har vært med et drøyt halvår og koser seg med sin felles bilinteresse i klubben.

Les også: Tatt med 370.000 euro i bil

– Dette er kjempemoro. Vi har blitt tatt imot med åpne armer fra første dag. Her er vi nå både svenske, norske og nederlendere, og vi vil ha flere medlemmer, sier Johnny Halvorsen til Spaniaavisen.

– Jeg var først kun støttemedlem da jeg ikke hadde bil, noe som er en forutsetning for å være fullverdig medlem. Men jeg var heldig og kom over en Volvo Exclusiv 3.0 24v 1995-modell. Den er helt original og den er nesten ikke å se. Du finner kun 10-15 eksemplarer i hele Spania og de ser ikke spesielt bra ut, sier Tom Halvorsen.

Finn hjelp i vår bransjeguide – en veiviser til næringsdrivende på Costa Blanca

Man trenger ikke å ha den dyreste bilen for å være med i klubben.
– Vi har begge relativt rimelige biler, men om du tar en runde her så finner du biler som koster mange penger. Jeg har en Lexus 400 LS V8 – 250 hk. Det er den første som ble produsert og den finner du ikke i Norge  idag, sier Johnny Halvorsen.

Les om klubbkveld, klubbtur og mer om Phoenix car club i torsdagens utgave av Vikingposten