- Sjåførlærer tok kvelertak på sensor

Klikket fullstendig.

Terje Aspdahl

Publisert 26. september 2013 20:55

GRANADA

Det gikk hett for seg i Granada tirsdag formiddag, der en sjåførlærer klikket fullstendig på sensoren han hadde med seg i bilen.

Sjåførlæreren hadde med seg to elever som skulle opp til førerprøven, og det hele startet da sensor satte seg i bilen. Han påpekte at alarmsystemet ikke var koblet til.

– Det har løsnet og nå ligger det i hanskerommet, var svaret han fikk. Sjåførlæreren la til at om sensor ikke hadde til hensikt å uteksaminere de to elevene, så var det bare å la være.

Ifølge sensors forklaring ga han beskjed om at han ville innrapportere lærerens oppførsel til de rette myndigheter. Deretter prøvde han å komme seg ut av bilen.

Sjåførlæreren skal da ha vært raskere ut av bilen og hindret sensoren i å komme seg ut. Så skal han ha tatt kvelertak, og kommet med dødstrusler. Takket være inngripen fra en av elevene kom sensoren seg løs, og la på sprang.

Med sjåførlæreren som skrek dødstrusler i hælene, fikk sensoren til slutt hjelp av en kollega og de to elevene. Han ble sendt til sykehus med tydelige merker etter angrepet.