Siw Renate har sjømannskirken som scene

Siw Renate Søiland (16) er klar for sin tredje konsert i sjømannskirken.

Spaniaavisen

Publisert 27. oktober 2011 05:59

ALBIR

Den unge fiolinisten skal ha en 45 minutter solistkonsert sammen med pianist Yngve Espedal i Sjømannskirken i Albir den 29. november i forbindelse med arrangementet" Alltid på en tirsdag". På konserten vil Siw Renate spille virtuos musikk av de store spanske komponistene Pablo de Sarasate, Granados og flere andre.

Unge frøken Søiland bor i Alfaz del Pi og er elev ved den videregående linjen ved Den norske skolen Costa Blanca. Hun har spilt to ganger tidligere i høst ved gudstjenester i Minnekirken i Villajoyosa.

Leiebil i Spania – gratis norsk servicetelefon – prisgaranti

Siw Renate spilte også på scenen under den internasjonale dagen i Alfaz del Pi for noen uker siden. Hun spiller til vanlig i Conservatorio De Música O Danza Jose Perez Barcelo. Et orkester som har sitt tilholdsted i den gamle tyrefekterarenaen i Benidorm. I tillegg spiller hun ukentlig med sin spanske privatlærer.

Den unge fiolinisten vant konkurransen Vestfold Talenter i 2008, og har spilt på mange scener som solist og orkestermusiker både i Norge og i utlandet. Hvis du liker klassisk musikk, og synes det er spennende med spanske komponister, bør du absolutt ta turen til kirkesenteret i Albir denne tirsdagen i slutten av november.