Sikker hjemmeseier!

Emiliano Casal beholdt tittelen  - to nordmenn var også i sving under boksestevnet i Torrevieja fredag kveld.

Terje Aspdahl

Publisert 5. april 2014 06:53

TORREVIEJA

"Norske" Emiliano Casal tok hjem tittelen i lettvekt for tredje gang sent fredag kveld i Torrevieja.

Også to norske boksere var i ringen i Pabellon Cecilio Gallego-hallen. De bokset ikke med det norske flagget på brystet siden Norges bokseforbund er utestengt av det intenasjonale bokseforbundet. 

Amin Sour (18) i 64-kilosklassen vant på poeng og Ask Vang (18) i 69-kilosklassen vant på knock out allerede etter et drøyt minutt ut i første runde.

– Vang har en av de vakreste venstre hook jeg noen gang har sett, sier boksetrener Ulf Johansen (66) som satt i hjørnet til begge de norske bokserne under deres kamper.

Men det var Casal som hadde hovedrollen i kveldens hovedkamp. Han gjorde omtrent som han ville med sin motstander Alonso og vant på KO i femte runde. Da hadde han fått sin motstander i gulvet tre ganger.

– Ingen slår så hardt med en rett venstre som Emiliano Casal, melder trener Ulf Johansen til Spaniaavisen etter at Team Casal hadde sikret seg den tredje spanske tittelen i lettvekt.

– Casal ble bare sterkere og sterkere utover i kampen, noe Alonso fikk merke. Alonso ble kjørt til legevakten etter kampen, sier Johansen.

– Nå sikter vi videre mot Europa og Europamestertittelen, men det blir tøft og vi vil neppe klare å få til en hjemmekamp i første omgang. Det er for dyrt, sier han.