Sier nei til fri bar-turisme på Mallorca etter sexskandale

Videosnutten av den britiske jenta som praktiserte munnsex med 24 gutter for å oppnå gratis drikke i baren som gevinst, har vakt oppsikt på ferieøya.

Spaniaavisen

Publisert 9. juli 2014 05:34

MAGALUF

Bildene fra «konkurransen» har hatt rekordfart fra WhatsApp til WhatsApp, fra mobiltelefon til mobiltelefon og rundt på sosiale medier. 

Nå frykter hotell- og bareiere for ryktet til Magaluf og Puerto Ballena. Særlig mener de deler av britisk presse er svært urettferdige overfor Mallorca.

De ønsker utenlandsk turisme velkommen, den er viktig for øyas økonomi, men mener visse restriksjoner må til for ikke å ødelegge for resten av turistindustrien.

Leiebil i Spania får du svært rimelig her – med gratis norsk servicetelefon + prisgaranti. Sjekk selv

Den foreløpig siste saken, hvor en kvinne utførte munnsex på 24 gutter fordi hun trodde hun skulle vinne en ferie, har fått myndighetene til å se rødt.

Nå er det varslet knallharde bøter til barer som går over streken, og samtidig vil myndighetene diskutere hva de kan gjøre for å bedre ryktet til Magaluf.

– Vi diskuterer nå med regionmyndighetene på Balearene for å finne ut hvilke tiltak vi skal sette inn og hva som bør gjøres for at dette aldri skjer igjen på en feriedestinasjon, sier Spanias statssekretær for turisme, Isabel Borrego.

PS! Jenta trodde hun konkurrerte om en "holiday" (ferie), men premien var altså en drink som bar samme navn…