Shoppinggigant i Murcia

Shoppingsenteret Nueva Condomina i Murcia er størst av alle de store shoppingsentrene rundt Middelhavet.

Spaniaavisen

Publisert 1. august 2008 18:23

MURCIA

Med sine 72.000 kvadratmeter, fordelt på to etasjer, har Nueva Condomina rikelig plass. Et steinkast fra den nye fotballstadion med samme navn ligger senteret som kan friste med i alt 134 forskjellige butikker. Nærmere 80 av dem innen klær og mote.

Inditex, med sine merkebutikker Zara, Oysho, Bershka og Stradivarius, er godt representert. Dessuten finnes mote for babyer, barn og vordende mødre. Både modne kvinner og menn får også anledning til å fornye seg hos shoppinggiganten.

Man finner hjemmeelektronikk for de med både alminnelige og spesielle behov. Dessuten en rekke forretninger med tilleggseffekter, som smykker og klokker. Både eksklusive og den billige sorten. Møbler og utstyr til hjemmet finnes det også rikelig utvalg i.

De fleste tilbudene er ikke i den rimeligste klassen. Blir du lei av shoppingen, kan senteret skilte med hele 15 kinosaler. Hvilke filmer som tilbys er til enhver tid annonsert på tavler utenfor kinolokalet.

Ethvert shoppingsenter med respekt for seg selv, tilbyr selvsagt sine kunder mat. På Nueva Condomina kan du velge mellom 23 forskjellige restauranter. Alt fra MacDonalds til tyrkiske- og italienske restauranter. Alle
spisestedene er samlet i én ende av senteret. I begge etasjer.

Siden senteret er så stort, føler man at man har god plass selv om det er mange mennesker inne. Det er rikelig med parkeringsplasser utenfor. Ønsker man det, går det skyttelbusser til og fra Murcia. Dessuten er trikkeskinner under bygging. Ruten ventes ferdig i 2010.

For bilister er veien enkel. Motorveien A7 følges i retning Murcia. Det står skilter for avkjøring. Ta avkjørsel 759. Den samme som til fotballstadion. Fra Torrevieja bruker man en snau time. Senteret holder åpent fra klokken 10 – 22 mandag til lørdag. Søndager åpner de klokken 12.