Setter opp fem busser til Norge

...og fortsatt er det ledige plasser både til og fra Norge.

Terje Aspdahl

Publisert 18. april 2010 14:39

TORREVIEJA

Det ble en travel søndag for Saga Travel i Torrevieja. Selskapet har satt opp til sammen fem busser fra Costa Blanca til Norge kommende uke, men vil du være med må du ta kontakt snarest.

– Vi har to busser tirsdag, en buss onsdag og torsdag. De er allerede fulle. Derfor har vi også satt opp buss fredag, der har vi noen plasser igjen.  Er pågangen like stor utover i uken vil vi forsøke å sette opp flere busser. Folk må bare ta kontakt. sier Eva Christensen til Spaniaavisen.no.

Ekteparet Sissel og Trond Åkre er blant de heldige som har sikret seg plass med buss tirsdag.
– Vi må reise nordover. For det første har vi 70-årsdagen til Trond. Der venter vi 40 gjester, samtidig må vi levere selvangivelsen. Vi undersøkte først hvor mye det kostet å leie bil. Men det slo vi fort fra oss, det kostet utrolige 40.000 norske kroner, sier Sissel Åkre.

– Vi har egen spanskregistrert bil, men den kan vi ikke kjøre med i Norge. At vi fikk plass på bussen tirsdag er vi veldig glade for. Selv om vi ikke akkurat gleder oss til å sitte 48 timer på buss til Norge, sier Trond Åkre.

Med bussen fra Costa Blanca koster det cirka 330 € en vei.
– Vi har nå fem busser som skal til Norge, men disse bussene må tilbake hit. Derfor håper vi mange ser det som en mulighet å bli med sørover til Spania igjen. Det vil alle tjene på. Prisen blir lavere om vi også kan fylle bussene på returreisen, sier Christensen.

PS! Fra La Manga går det også buss tirsdag, den var ikke full da Spaniaavisen snakket med reisearrangør Roy Morten Andersen søndag formiddag.