Servicekontor for innbyggere gjenåpnes

Rojales kommune og innenriksdepartementet har gjennom «Comandancia de la Guardia Civil» i Alicante inngått en samarbeidsavtale.

CIUDAD QUESADA

Førstkommende tirsdag, 10. mai, gjenåpnes innbyggerservicekontoret i kommunen, som varslet av byråd for innbyggersikkerhet, Lourdes López. Etter prosedyrene som er utført vil kommunen ta seg av kontorautomatisering, materiell og oversetterbehov og personellet til Guardia Civil skal ha ansvaret for innbyggernes sikkerhet. 

Byråd Lourdes López takker de ansvarlige i Guardia Civil i Almoradí for interessen de til enhver tid har vist slik at kommunen får tilbake denne viktige «nærhetstjenesten» som vil være til stor hjelp for innbyggerne

I 2007 ble innbyggerservicekontoret opprettet i urbanisasjonen Ciudad Quesada for å gi en tettere og mer umiddelbar service til innbyggerne i området. I oktober 2016 ble kontoret midlertidig nedlagt av driftsmessige årsaker.

Tjenesten vil være lokalisert i kontorene til kommunesenteret som ligger på Plaza Blanca i Ciudad Quesada. Den kommer i bruk den 10. mai og holder åpent tirsdager og torsdager på morgenen, men i løpet av mai måned vil den kun være i drift på tirsdager.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.