Selger møydommen til høystbydende på nettet video

28-åring ønsker å sikre familien økonomisk - tilbudt 21 millioner kroner. Se web-TV her.

Spaniaavisen

Publisert 22. juli 2009 07:56

VALENCIA

Oppdatert: 15:46
En 28 år gammel kvinne fra Ecuador som har bodd i Costera i Valencia i sju år, tilbyr nå jomfrudommen sin til salgs på Internett.

Utgangsprisen var satt til 15.000 euro (135.000 kroner). Det høyeste budet skal imidlertid ha kommet opp i 2,3 millioner euro (nesten 21 millioner kroner).

Valencia-kvinnen krever legeerklæring fra den som får "tilslaget". Dessuten krever hun at det skal benyttes kondom samt at kyssing og kosing er strengt forbudt. Hun vil også selv velge hotell der seansen skal foregå.

Evelyn forteller at hun har gått til dette skrittet fordi hennes mor er syk, og at auksjonen kan gi dem økonomisk trygghet. Hun innrømmer til avisen El Mundo at hun gråt hele natten etter at hun hadde lagt ut annonsen. Hun kan ikke forstå at det skal være så stor interesse rundt dette i Spania, der sex er mye friere enn i Ecuador.

Etter at den uvanlige auksjonen ble kjent, har myndighetene i Ecuador tilbudt seg å hjelpe kvinnens mor. De håper gratis behandling hos en spesialist skal få 28-åringen til å droppe nettauksjonen.

Myndighetene ønsker å få til et møte med Evelyn for å diskutere situasjonen og helsetilstanden til moren.