Scandigo fyller 10 år – tar feiringen til høsten

Scandigo Supermercado melder seg inn blant alle næringsdrivende som har 10-års jubileum i Torrevieja i år.

Terje Aspdahl

Publisert 11. juli 2013 08:22

TORREVIEJA

3. juli i 2003 åpnet daglivarebutikken sine dører.

Det er ingen tilfeldighet at mange av de skandinaviske næringsdrivende i Torrevieja fyller ti år i år. For ti år siden åpnet nemlig det skandinaviske senteret Gallerian sine dører, og mange av de som etablerte seg i senteret driver fortsatt i beste velgående. Scandigo Supermercado med innehaverne Eirin og Arvid Dahl, er en av årets jubilanter.

– Jeg husker vi flyttet ned for 11 år siden i mai og viste faktisk ikke helt hva vi skulle starte opp av næringsvirksomhet. Men etter en del sondering av terrenget hva som var av eksisterende virksomhet på Costa Blanca fant vi at det ikke var noen butikk sør på kysten med skandinaviske dagligvarer. Vi hadde noe butikkerfaring fra Norge begge to og valgte å starte Scandigo Supermercado. Mat må folk alltid ha, forteller Eirin Dahl til Vikingposten.

Her finner du telefonnummer og nettside til Scandigo og mange andre butikker. Sjekk ut vår bransjeguide

At ekteparet Dahl valgte rett hylle er butikken et bevis på i dag. De har mange faste kunder og varesortimentet har økt med årene.

– VI hadde lokaler i det skandinaviske senteret de syv første årene, så flyttet vi butikken inn i større lokaler tvers over gaten i 2010. Det har vi ikke angret på. Vi har fått et mye større kunderegister som dekker alle de forskjellige nasjonalitetene vi har her i Saltbyen. Samtidig har vi nå et registrert varesortiment på nesten 2500 varer. Vi kan si butikken tok av etter vi fikk større plass, sier Arvid Dahl.

Som mange andre av årets jubilanter vil daglivarebutikken først feire sine ti år til høsten.

– Vår faste og største kundegruppe oppholder seg i Skandinavia over sommeren derfor vil vi komme tilbake til hvordan opplegget blir senere. Men vi kan love «Scandigo uke» både i september, oktober og november. Da vil vi ha mange gode tilbud uten at vi kan spesifisere hva enda. Hele løpet er ikke lagt, men vi akter å slå litt på stortromma, lover ekteparet Dahl.