Scandigo fikk dobbel så stor tumleplass i Torrevieja

Etter syv år i det skandinaviske senteret Gallerian, vokste Scandigo ut av sine lokaler. Nå er de på plass tvers over gaten i dobbelt så store lokaler.

Terje Aspdahl

Publisert 17. juli 2010 09:30

TORREVIEJA

– Hovedgrunnen til at vi valgte å flytte på oss var rett og slett for liten lagerplass, samt at kundene ikke kom frem til oss i butikken ved jule- og påsketider. Da har vi et større varesortiment enn ellers i året – følgelig gikk det utover plassen generelt i lokalene. De siste årene har det skandinaviske senteret blitt mer et kontorsenter enn kjøpesenter. Utviklingen av Gallerian ble ikke helt slik vi hadde håpet. Nå betaler vi også den samme leien som tidligere, men i dobbelt så store lokaler, sier innehaverne Eirin og Arvid Dahl til Vikingposten.

I de nye lokalene vil de kunne øke sortimentet betraktelig, samtidig vil de også utvide åpningstidene. Fra september vil holde åpent fra klokken 9.00 til 19.00.

Les også: Legefellesskap i Torrevieja får psykolog på laget

– Vi åpnet dørene lørdag, men nå i sommer vil vi stenge tidligere enn når sesongen starter i september. Vi er her nok frem til 16.00. Vi vil også ha den offisielle åpningen i september. Da kan flere av våre faste kunder være med på åpningen, sier Dahl.

Etter åpningen forrige lørdag merker Scandigo en økende etterspørsel fra spanjolene i nærområdet.

Les også: Flyttet butikken nærmere kundene sine

– Vi har hatt mange av de samme naboene i syv år, men ikke mange har vært innom butikken vår tidligere. Nå er flere innom daglig. De sier de føler senteret bare er for skandinaver, men nå er det som å gå inn i en hvilket som helst supermercado. Det betyr vi også vil ha flere spanske varer i hyllene våre etter hvert, sier Eirin Dahl.

I lokalene er det også blitt plass til en bar (BAR Celona). I den skal du få forfriskninger og noe å bite i. Innehaver og driftsansvarlig, Ali Alawi, har åpnet kranene, men alt er ikke på plass riktig ennå.
– Jeg regner med å være i full drift fra midten av august. Men vi har åpnet, så det er bare å stikke innom for en forfriskning, sier Ali Alawi.