Savnet turist kom til rette

Mot alle odds.

Spaniaavisen

Publisert 3. mai 2014 09:11

BENIDORM

Den unge skotten som forsvant under en svømmetur fra Poniente-stranden til Isla de Benidorm dukket i morgentimene i dag opp på hotellet hvor han bodde.

Den 31 år gamle skotten gikk for en svømmetur i går ettermiddag etter at han og kjæresten hadde vært på flere barer i Benidorm og drukket en del alkohol. Da han ikke kom tilbake slo kjæresten alarm.

Letemannskaper har søkt med helikopter og båter etter mannen siden i går kveld og i natt, men klokken halv fire i natt dukket han opp naken og desorientert på hotellet hvor han bor i Benidorm. Han hadde skrubbsår på hele på kroppen og bena var blodig, men var ellers i god form.

Ifølge kilder fra letemannskapet hadde 31åringen tatt av seg badebuksen som han viftet med for å få oppmerksomhet. De prøvde å få kontakt med mannen, men han var for desorientert.

Før letemannskapene nådde frem klarte han å komme seg opp av vannet og finne veien til hotellet hvor han bodde. Skrubbsårene og skader på bena tyder på at han i flere timer prøvd å komme seg opp av vannet.