Satte nye rekorder under julemarkedene

Flere besøkende og økt loddsalg.

Spaniaavisen

Publisert 21. november 2013 10:12

ALBIR/TORREVIEJA

Både i sjømannskirken i Torrevieja og på kirkesenteret i Albir ble det satt rekorder under sist helgs julemarked.

I år besøkte 1278 personer julemarkedet på kirkesenteret i Albir 15. og 16. november. Det er 138 flere enn i fjor hvor de hadde 1040 besøkende. 
– Vi er veldig glad for at så mange tok turen til vårt årlige julemarked, sier sjømannprest Trine Færevåg til Vikingposten.

2033 euro kom inn på årets julelotteri og 5207 euro fra loddsalget under julemarkedet fredag og lørdag. Hovedgevinsten i årets julelotteri, et opphold på Solgården for to personer i to uker inklusiv flyreise, ble vunnet av Odd Torgersen fra Polop.

I vår bransjeguide finner du 60 næringsdrivende som er klar til å hjelpe deg

– Dette er en betraktelig økning fra i fjor. Inntekter fra loddsalget og julelotteriet er en viktig inntektskilde som går til å drive kirkesenteret. 1/3 av våre inntekter kommer fra staten som hovedsakelig dekker lønnsutgiftene. Resten må vi dekke selv, sier Færevåg, som retter en stor takk til alle som har vært med og bidratt.

I Torrevieja ble det også satt rekorder fredag og lørdag.

– Vi er veldig fornøyde med årets julemarked. Vi hadde rekordbesøk med over 1500 personer innom tilsammen på de to dagene. Det var god stemning og godt salg.

…vil du ha en oppføring i bransjeguiden – ta kontakt med oss her

Arbeidsguppene hadde nok engang fylt bugnende salgsbord med fantastisk håndverk. Kjøkkenet solgte godt med smørbrød og kaker begge dagene. Fredag ble det i tillegg solgt varm kjøttsuppe og lørdag grøt. Til nå er det kommet inn rundt 32.000 euro, og det ligger godt over fjorårets resultat, sier informasjonsmedarbeider Cathrine Havgar Hopstock til Vikingposten.