Satser videre i Alfaz del Sol

Mens andre pakker sakene og flytter virksomheten fra senteret, utvider Frk. Storemyr sin frisørsalong og ansetter ny medarbeider.

Spaniaavisen

Publisert 17. november 2011 06:43

ALFAZ DEL PI

Mens den ene leietakeren etter den andre har forlatt Alfaz del Sol de siste årene, gjør frisørsalongen Frk. Storemyr det motsatte. De utvider. Lokalene er nå dobbelt så store. Og frisøren har absolutt ingen planer om å flytte fra senteret.

– Nei, det har jeg ikke. Jeg er utrolig fornøyd med beliggenheten. Selv om ”Klubben” skulle flytte om noen år, kommer jeg ikke til å flytte etter dem. Jeg er så glad for at vi ikke har en trafikkert gate like utenfor døren min. Her kan man parkere i ro og mak like ved senteret, og så er det også godt tilrettelagt for rullestolbrukere, sier Elin Storemyr til Vikingposten.

Les også: Alfaz satser enda mer på nordmenn

Folk flest nord på Costa Blanca kjenner henne best som Frk. Storemyr. Frisør Elin Storemyr har drevet sin salong i senteret Alfaz del Sol i fire år. Det blir en del lengder med hår som har falt av i salongen hennes siden 2007. Før dette jobbet hun to og et halvt år i en salong i Altea. Frk. Storemyr er en skikkelig veteran.

– Jeg synes det ble så trist når Thomas A. Andersson flyttet sin designerbutikk og verksted bort herfra og hjem til egen bolig. Jeg savnet ham slik like ved siden av meg, at jeg til slutt valgte å overta hans lokaler og bruke dem til salongen min. Men det var nødvendig. Vi trengte sårt mer plass. Nå har vi god plass til alle fire stolene, og så har jeg endelig også plass til lager. I tillegg har jeg også nylig ansatt ny frisør. En svenske som heter Michael Zacha. Han er en spennende og veldig dyktig frisør. Han tok utdannelsen sin i London hos Vidal Sassoon i 1985, og har jobbet i mange land etterpå dette, sier Frk. Storemyr.

Få nyhetene på epost når de skjer – meld deg på vårt nyhetsbrev. Det er gratis

Svenske Michael Zacha er i likhet med innehaveren ingen nybegynner i faget. Han kommer rett fra egen salong i Helsingborg, og har før det jobbet 17 år i utlandet.

– Da jeg så at Frk. Storemyr søkte etter frisør her i Spania, var jeg ikke sen om å ta kontakt. Jeg synes det virket spennende, og så er jeg en rastløs fyr. Jeg er oppvokst i Hellas. På Rhodos. Men jeg er født i Gøteborg. Siden jeg tok utdannelsen min i London i 1985 har jeg jobbet over hele verden. Nå blir det noen år her i Alfaz hos Elin, sier Michael Zacha.