– Vi ser meget store muligheter for denne modellserien siden sol, UV-ståler og sand er problemer i mange deler av verden, sier Kåre Sekkesæter i «Bag’in».

Satser med nyutviklede oppbevaringsbager

Tilbyr gratis levering til Spania.

COSTA BLANCA/COSTA DEL SOL

Til nå har «Bag’in» konsentrert seg om å lage oppbevaringsbager for utemøbler tilpasset det nordiske klima. Etter flere spørsmål om også bruk ved sydlige breddegrader har produsenten utviklet en ny «bag» med fokus på sol, UV-stråler og sand.

Kåre Sekkesæter var med under boligmessen i Torrevieja tilbake i 2019 med sine oppbevaringsbager for utemøbler.

– Vi så den gangen at de bagene vi hadde ikke var optimale for blant annet Spania. Derfor har vi jobbet frem vår modell-serie spesielt tilpasset Middelhavet med fokus på høy solbeskyttelse, beskyttelse på UV-stråler og sand, forteller Sekkesæter.

– Til nå har vi i «Bag’in» kun konsentrert oss om å lage oppbevaringsbager for utemøbler tilpasset klimaet i Norden med fokus på høy vannsøyle, god ventilering og slitestyrke. Vi har hele tiden vært opptatt av å skape den best egnede løsningen basert på kundenes tilbakemeldinger sammen med egne erfaringer og kompetanse. Etter hvert fikk vi også en del spørsmål fra kunder som lurte på om de kunne bruke denne bagen ved sydlige breddegrader. Det var på bakgrunn av dette vi vinteren 2021 bestemte oss for å utvikle en ny bag som var bygget på nesten samme design.

I varme strøk, der solen skinner sterkt store deler av året, trenger man god beskyttelse for å ta vare på utemøblene. 

Sett denne? Slik er innreisereglene til Spania nå

– Det var en tydelig beskjed fra våre kunder. Et kraftig UV-bestandig materiale er høyst nødvendig når konstant eksponering for solens kraftige ultrafiolette stråler vil føre til at utemøblene falmer, sprekker og smelter over tid.

Direkte sollys er den største faktoren for å skade utemøbler, men sand og støv påvirker også utemøblenes holdbarhet.

– Nå lanserer vi nå en bag, som har meget høy fargefasthet og som beskytter ekstremt godt mot de sterke UV-strålene fra solen. Samtidig så har den en vannsøyle på hele 10.000 millimeter, noe som betyr at den også holder utemøblene tørre når kraftige regnbyger skyller ned. Så nå slipper du å måtte oppbevare utemøblene dine inne når de står ubrukt ute i sola over lang tid. Denne lukkede konstruksjonen vil også holde katter og småkryp unna, fastslår Kåre Sekkesæter.

Saken fortsetter under annonsen.
[annonse]
Nå tilbyr man også gratis levering til Spania. 

– Vi bruker DHL og dette tilbudet innbefatter at du får bagen til din adresse på fem til åtte dager. Har du hastverk så kan du bestille med DHL Express, da vil du ha den innen 2-3 dager. Express koster litt ekstra men standard levering er gratis, sier Sekkesæter.

– TV3-profil Halvor Bakke en av våre samarbeidspartnere elsker våre bager og har vært bidragsyter til den nye modell-serien. Han har blant annet testet den ut og bruker den flittig på sin feriebolig i Palma på Mallorca. Vi har nå begynt å selge to modeller i denne serien, og tilbakemeldingene er meget bra. Kundene er stort sett nordmenn, svensker, dansker, engelskmenn og tyskere. Også noen hoteller har sikret seg og kjøpt. Når vi vet at cirka 140.000 personer fra de nordiske landene har feriebolig i Spania, og at cirka 30.000 av dem bor der fast, så vet vi at markedet er stort. I tillegg så har over 600.000 tyskere og 500.000 engelskmenn feriebolig i Spania.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.