Satser for seg selv etter HagaNor-konkursen

Ronny Wiik starter nytt firma i Albir.

Spaniaavisen

Publisert 17. februar 2010 13:10

ALBIR

Ronny Wiik gir seg ikke selv om hans arbeidsgiver de siste ti årene gikk konkurs. Wiik har allerede startet nytt firma – til glede for alle tidligere HagaNor–kunder.

Tidligere daglig leder i HagaNor Spania SL, Ronny Wiik, og resten av staben i det gamle ærverdige reiseselskapet fra Stavanger, følte seg sviktet av sin gamle arbeidsgiver. Dette kunne ikke Ronny Wiik sitte stille og se på. Han tok derfor saken i egne hender, og startet opp nytt selskap i de gamle lokalene til HagaNor Spania SL.

Les også: Full krangel etter konkursen

– Jeg vil faktisk nødig assosieres med HagaNor og ledelsen av morselskapet den siste tiden. Hovedaksjonæren har sviktet oss totalt her i Spania. For meg er det aller viktigste å ta vare på alle mine gamle kunder. Jeg har tross alt jobbet i firmaet her i Spania siden det ble startet opp for ti år siden, og fått mange gode relasjoner både til kunder og samarbeidspartnere, sier Ronny Wiik.

Han har overtatt lokalene i anlegget nederst i Albir. Cirka hundre meter fra Middelhavet ligger Miramar. Wiiks nye selskap. Der har han 342 leiligheter med høy standard. Ifølge Wiik er dette luksusleiligheter.

Les også: Se sjømannsprestens blinkskudd

– Alle leilighetene har havutsikt. Derfor navnet Miramar (betyr utsikt over havet på spansk). I tillegg har de norsk TV, varmekabler i gulvene og alle fasiliteter nordmenn etterspør på ferie i Spania. Dessuten har de sol hele dagen på terrassen. Ned til Middelhavet er det kun hundre meter. Hele komplekset er kun ett år gammelt. Derfor har jeg stor tro på at dette vil bli populært fremover, sier Ronny Wiik til Vikingposten.

Alle kundene til HagaNor Spania SL som hadde bestilt tur før de var klar over konkursen, har fått tilbud av Ronny Wiik og Miramar om ny reise. Wiik har forhandlet frem gode betingelser for alle sine gamle kunder. HagaNor Spania SL hadde i tillegg til komplekset Wiik nå har overtatt, et annet leilighetskompleks i nedre del av Albir-åsen. Dette kommer ikke Wiik og Miramar til å ha noe med å gjøre.