SAS og Norwegian avventer generalstreik i Spania

Onsdag lammes all flytrafikk til og fra Spania. SAS og Norwegian kommer til å varsle sine kunder fra tirsdag morgen om hva som skjer.

Spaniaavisen

Publisert 25. september 2010 08:57

OSLO/COSTA BLANCA

Nesten all flytrafikk til og fra Spania onsdag 29. september blir lammet av generalstreik. Kun ett av fire fly kommer til å gå som normalt. Dette vil selvsagt medføre store endringer for alle de skandinaviske passasjerene som har bestilt flyreiser til eller fra Spania denne dagen.

Kommunikasjonsdirektør i SAS, Kenneth W. Vikse, sier SAS kommer til å følge situasjonen i Spania onsdag nøye, men selskapet har ennå ikke besluttet hva de skal gjøre.

– Vi avventer foreløpig til tirsdag morgen. Da vil vi gå ut til våre berørte kunder og informere dem hva som skjer dagen etterpå. Dette gjør vi først og fremst med hjelp av vår utmerket sms-tjeneste. Men man kan også gå inn på våre nettsider fra tirsdag morgen å se hva som skjer. Ellers vil jeg også oppfordre folk til å følge med i media om hva som skjer, sier Kenneth W. Vikse til spaniaavisen.no.

Også Norwegian kommer til å avvente til dagen før den varslede streiken før de går ut med informasjon til sine passasjerer.
– Vi er ikke helt sikre på om det blir streik en gang. Men vi kommer til å bruke vår sms-tjeneste, hjemmesider, facebook og twitter til å informere våre passasjerer om våre flygninger til og fra Spania denne dagen. Etter det jeg har hørt, skal det muligens bare være spanske flyselskap som rammes av streiken, sier kommunikasjonsdirektør Åsa Larsson til spaniaavisen.no.