Så Valencia CF to ganger på en uke Se video

Kjetil Bø Olsen, Jonas og Jan Kjell Skulstad er lidenskapelige fotballsupportere. Mandag så de Valencia slå Getafe og torsdag så de Valencia slå Brugge.

Spaniaavisen

Publisert 26. februar 2010 09:15

VALENCIA

Kjetil Bø Olsen, Jonas og Jan Kjell Skulstad var tre av mange nordmenn på tribunen da Valencia CF slo ut Brugge og gikk videre i Europacupen. Selv om Valencia ikke ligger på selve Costa Blanca, er laget det i spansk, og europeisk toppfotball som er nærmest den store norske kolonien på Spanias hvite kyst.

Les også: – 30 spillere matforgiftet på La Manga

To ganger denne uken har to blad Skulstad og Kjetil Bø Olsen vært på Mestalla for å heie frem de lokale favorittene. Og Valencia skuffet ikke. Mandag vant de 2-1 i den hjemlige serien over Getafe. Torsdag slo de til og vant hele 3-0 over Brugge i Europacupen.

– Ingen tvil om at torsdagens kamp i Europacupen var den med mest liv og røre rundt. Mestalla var stappfull, og stemningen var slik man er kjent for på Valencia CF sin hjemmebane. For et trykk det er på denne gamle stadion. Jeg kan virkelig anbefale nordmenn på Costa Blanca en tur opp hit for å se fotball, sier Jan Kjell Skulstad.

Les også: Møttes på La Manga etter 29 år

Og la det ikke være noe tvil; Jan Kjell Skulstad vet hva han snakker om. Egersunderen fra Alfaz spilte fire sesonger som spissmakker til Arne Larsen-Økland i Bryne. I tillegg til en hel del landskamper for Norge U-21.

Se video fra Mestalla under her.