Rosenborg til Spania i februar

Serievinner Rosenborg skal i vinter ikke til Kanariøyene. De nøyer seg med Costa del Sol og La Manga i februar.

Spaniaavisen

Publisert 13. november 2009 15:57

LA MANGA

 – Oppholdene på Kanariøyene har egentlig brukt å være en liten "premie" for manglende ferie. Normalt – sånn som vi håper skal være hovedregelen – har vi brukt å spille kamper helt til i desember. Derfor er det blitt veldig kort vinterferie for spillerne våre. Som en kompensasjon har de fått ta med familiene til Gran Canaria. I år har spillerne fri hele desember, og derfor har vi ikke lagt opp til Gran Canaria denne gang, forklarer formann i RBK, Terje Svendsen ifølge rbkweb.no.

Les også: Vil vekk fra La Manga

Sesongen starter mandag 4. januar for å fokusere på fysisk fostring på hjemlig kunstgress i Abrahallen. I februar rekker RBK så vidt å snu i døra mellom to Spania-opphold. Fra 3. til 12. februar er trønderne i Marbella, og fra 17. til 27. februar er de på La Manga.

Under førstnevnte treningsleir skal laget delta i Copa de Sol som arrangeres i svensk regi. Der skal de spille mot Odense, CSKA Moskva og Elfsborg. Dessuten deltar også Molde, FC København, Kalmar og Shakhtar Donetsk.

Den ordinære La Manga cup kolliderer med den nye turneringa i Marbella, og RBK er derfor i dialog med arrangøren Norsk Toppfotball om å få være i en av de andre turneringene som blir avviklet på La Manga senere i februar. Alternativet er å avtale ordinære treningskamper mot noen av lagene som er til stede samtidig.