Rocket opp stemningen på sykehjem video

Elevene ved Den norske skole Costa Blanca skapte liv og røre blant ansatte og pasienter ved sykehjemmet Betanien torsdag.

Spaniaavisen

Publisert 31. mars 2011 13:29

ALFAZ

Denne vinteren har alle elevene ved grunnskolen DnsCB hatt prosjekt med å sette opp en forestilling i Casa de Cultura. Årets forestilling fikk navnet ”Rockens historie”.

Nylig fikk pasienter og ansatte ved sykehjemmet Betanien besøk av elevene fra barneskolen. Det vil si fra 1. til 7. klasse. I det store forsamlingslokalet ved sykehjemmet ble det stor stemning denne ettermiddagen.

Her finner du hjelp i vår bransjeguide

Elevene begynte med ”Rock around the clock” og fortsatte med den ene slageren etter den andre. De spilte selv på forskjellige instrumenter, godt hjulpet av lærer Marit Nyberg på piano. Og så sang de alle tekstene selv. I tillegg til at noen av jentene hadde tidsriktige skjørt og bluser på seg og danset rockeswing som ville gitt karakteren 10 på ”Skal vi danse”.

Les også: The Temptations kommer til Torrevieja

Etter elevene hadde fremfør sitt program, vanket det en påskjønnelse fra personalet ved sykehjemmet. Brus, potetgull og peanøtter er ikke dagligdags kost like etter storfriminutt.
Men etter de fine sangene og dansene var dette vel fortjent.

Se video under