Rimeligst å leie feriebolig i Torrevieja

Her er det billigst og dyrest å leie ferieleilighet i førstelinje.

Spaniaavisen

Publisert 18. juni 2014 13:41

MADRID/TORREVIEJA

Skal du leie leilighet i førstelinje mot havet er Torrevieja det rimeligste valget i Valencia-regionen. Her kan du slippe unna med 240 euro for en uke i en 65 kvadratmeter stor leilighet.

I den andre enden av prisskalaen i regionen finner vi Alcocebre (Castellón). Her koster en leilighet med denne beliggenheten 850 euro, ifølge en statistikk utarbeidet av TecniCasa.

I Oliva (Valencia) finner vi noen av Spanias billigste ferieleiligheter, her kan du leie en 90 kvadratmeters leilighet for 250 euro uka.

Skal du leie bolig? Her er flere muligheter

De billigste ferieleilighetene i Spania finner man imidlertid lenger nord. På feriesteder i Galicia som Fisterra, Coruña og Boiro kan du få leid en 97 kvadratmeter stor leilighet for 220 euro for en uke.

I nord ligger også de dyreste leilighetene, ifølge undersøkelsen. Ved Playa del Sardinero, i Santander må du ut med 1.750 euro og i Hondarribia i Guipúzcua må du ut med 1.600 euro for en uke.

Direktør i TecniCasa, Fernando García Marcos, sier i en uttalelse at det er mer realistisk å snakke om ukeleie istedet for månedsleie i dagens vanskelige situasjon.