Revmatikerforbundet starter lokallag i Spania

Norsk Revmatikerforbund har fått sitt aller første lokallag i utlandet. Revma Rockerne er i full gang på Costa Blanca nord.

Spaniaavisen

Publisert 27. januar 2011 09:37

ALFAZ DEL PI

Revma Rockerne går i fotsporene til Arbeiderpartiet, Fremskrittspartiet og andre norske lag, foreninger og politiske partier som har etablert lokallag i utlandet og Spania.

– Vi var egentlig i gang allerede i 2008, men ble ikke lovlig registrert i Spania før desember 2009. Men nå er vi i full gang og er allerede 15 medlemmer. Vi har treff hver fredag på kafé og restaurant Pinta Flores i Alfaz klokken 13. Der kan alle som er interessert i informasjon om oss møte opp for en uformell prat, forteller initiativtaker og primus motor for Revma Rockerne, Åse Henriksen til Vikingposten.

Les også: Frivilligsentralen i Alfaz på flyttefot

Revma Rockerne er direkte underlagt Norsk Revmatikerforbund. De har ikke noe fylkeslag de ligger under. Man behøver ikke være revmatiker for å bli med i Revma Rockerne. Har man bare lyst til å være litt sosial, og oppleve en del spennende ukentlige aktiviteter, er det bare å ta kontakt med Åse for påmelding.

– Vi driver med mye moro i Revma Rockerne. Blant annet zumbatrening en gang i uken i Albir, varmtvannsbassengtrening en gang i uken på Reuma Sol og så får alle våre medlemmer mange fordeler på forskjellige butikker rundt i området, forteller Henriksen.

Nye prospekt på plass i bolig til leie-seksjonen

– Vi i Revma Rockerne ønsker å skape noe positivt her i Alfaz del Pi-området, og ønsker oss flere medlemmer. Det koster kun 405 kroner i året å være medlem i Norsk Revmatikerforbund og Revma Rockerne. Hvis man er medlem av et lokallag i Norge, men har flyttet til Spania, er det bare å melde flytting så blir man overført til oss. Kom innom på Pinta Flores en fredag for å møte oss, eller ta kontakt på telefon. Jeg kan garantere du blir fornøyd, lover Åse Henriksen.