Rema-Reitan slår på stortromma i Spania

Kolonialmajoren fyller 60 år og lager festivitas på Costa del Sol.

Spaniaavisen

Publisert 23. august 2011 12:17

MARBELLA

Odd Reitan fyller 60 år den 11. september. Kolonialmajoren fra Trondheim fyller opp eget charterfly med 200 venner og kjendiser og setter kursen mot feriehuset sitt i Marbella. Rema-milliardæren er ofte på ferie i sin luksuriøse bolig på Solkysten.

Blant kjendisene finner vi Rimi-konkurrent Stein Erik Hagen (54) og hans kone Mille-Marie Treschow (57), investor Ola Mæle (54) og skuespiller Marianne Krongness (59).

– Jeg gleder meg veldig til å feire med familien, slekt, gode venner, nære kolleger og samarbeidspartnere gjennom flere år. Jeg vet ikke så mye om programmet, så jeg gleder meg veldig til det også, forteller Odd Reitan til VG.