Rekordsommer for Casa Vital i Altea

Restauranten til Åge Folkestad i Altea har feiret 10-årsjubileum og hatt rekordomsetning i sommer.

Spaniaavisen

Publisert 27. august 2010 13:05

ALTEA

Ikke bare Vikingposten kan feire 10-årsjubileum i år. Norske Åge Folkestad og restauranten hans i Altea, Casa Vital, feiret 20. august sitt jubileum med flamencodans og cava. Nå kan den blide og populære restauratøren og byguiden i Altea smile fra øre til øre.

Les også: Alfaz rammet av skogbrann

– Det er utrolig å se tilbake på de ti årene som er gått siden jeg åpnet dørene. Vi begynte med fem bord og elleve stoler ute på den vesle terrassen like på utsiden av døren. Inne hadde jeg fem barkrakker, 12 flasker vin og fem tapasretter. Nå har vi hele terrassen på andre siden av veien og drømmen begynner å gå i oppfyllelse, sier Åge Folkestad.

Les også: Spanjoler bor i "lille-Norge" i Alfaz

Han kommer til å ha en større markering utover høsten. Festen den 20. august var litt impulsiv. Men når det største trykket fra turister begynner å gi seg, lover Folkestad å stelle i stand en stor fest for alle sine trofaste kunder og samarbeidspartnere.

– Vi har aldri tidligere hatt så stor omsetning på Casa Vital. Det har vært en drømmesommer. Selv om vi har hatt travle dager har det vært en fornøyelse å være på Casa Vital, sier han.