Rekordras for Vikingposten og spaniaavisen.no

Denne uken er det ett år siden Vikingposten valgte å satse for fullt på Internett. Rekordene blir ikke gamle...

Spaniaavisen

Publisert 16. september 2009 07:52

TORREVIEJA

– Vi gikk på "lufta" på formiddagen 15. september i fjor. Den dagen var det 378 innom vår hjemmeside, husker jeg. Det var en milepæl for oss siden vi i alle år bare hadde gjort avisen tilgjengelig som PDF på internett og vi var kjempefornøyd. Nå er trykket et helt annet, og på det meste har vi hatt over 5000 besøkende på én dag, sier redaktør Terje Aspdahl.

Siden starten i september i fjor har Vikingposten publisert tusenvis av saker på spaniaavisen.no, som er avisens nettsatsing. Nettavisen har faktisk blitt oppdatert  hver eneste dag siden.

–  Julaften, 1. juledag, 2. juledag, nyttårsaften, påske – det spiller ingen rolle for oss. Vi leverer nyheter daglig, og det er ingen andre i vårt marked som publiserer syv dager i uken året rundt.

Siden starten har vi fått på plass bransjeguiden, en veiviser til næringslivet i Spania, boligsider med salg eller leie, vi opprettet en egen side på Facebook og så finner du selvfølgelig en væroversikt her på hjemmesiden vår. Gode tilbud på leiebil, skal vi heller ikke glemme. Og det er mer på lur.

– Poenget er at vi utvikler nettavisen vår side om side med vår papirutgave som kommer ut hver torsdag. De to produktene supplerer hverandre, sier Aspdahl. 

Noen feiring av trafikktallene på nettet og opplagsveksten på papir, blir det ikke tid til.
 – Vi får se om det blir en markering til neste år. Da er Vikingposten 10 år. 10 år på Costa Blanca er vel verdt å feire.

# Har du tips, ris eller ros? Kontakt oss her

PS! Her kan du laste ned Vikingposten gratis.