Reiseagent og turistsjef fikk føle flykaoset på kroppen

Satt selv askefaste på Costa Blanca i tre dager.

Spaniaavisen

Publisert 22. april 2010 08:47

ALICANTE

Forrige uke var den regionale reiselivssjefen for Destinasjons Haugesund og Haugalandet AS på tur til Murcia og golfbanene rundt Mar Menor. Vikingposten møtte Tore Gautesen på El Altet tirsdag ettermiddag. Sammen med daglig leder for Haugesund Travel, Odd Erik Salvesen. De to skulle, sammen med et følge på 12 personer, se på fasilitetene sør for Costa Blanca. Rundt Mar Menor.

– Vi skulle reist hjem sist lørdag med Ryanair til Haugesund, men på grunn av asken ble de fleste flyruter hjem til Norge kansellert sist helg. Likevel var vi utrolig heldige. Vi hadde bestilt busstur hjem tirsdag morgen, men fikk nyss om at Norwegian sendte fly nedover mandag kveld. Jeg kastet meg på telefonen mandag ettermiddag, og fikk booket plass. Vi landet i Oslo klokken 03 natt til tirsdag, og fikk nytt fly til Vestlandet tirsdag morgen, sier agent for Ryanair i Haugesund og innehaver av Haugesund Travel, Odd Erik Salvesen til spaniaavisen.no.

– Vi ønsker primært å øke trafikken til og fra Haugesund Lufthavn. Haugesund Travel er agent for Ryanair, og vi jobber spesielt for dette flyselskapet. De har i dag tre ukentlige ruter fra Haugesund til Alicante. Fra 25. juni begynner de med to ukentlige avganger til og fra Malaga. Det vil si at da har vi fem ukentlige avganger fra Haugesund til Spania, forteller Salvesen.