Regner med fullt hus under Åge Aleksandersen-konserten

3000 mennesker kan få med seg "happeningen" i Torrevieja i sommer.

Spaniaavisen

Publisert 28. mai 2010 05:06

TORREVIEJA

Publikum på Costa Blanca er klar for Åge Aleksandersen. Impresario Erik Lidahl merker trykket, og kommunen er klar for folkefest.

– Det ringes både fra Spania og Norge. Hele tiden. Mange kommer til å legge opp ferien sin etter konserten 14. juli på Eras de la Sal, like ved havna i sentrum av Torrevieja, sier Erik Lidahl.

Les også: Åge Aleksandersen: Vi gleder oss

Kommunen gleder seg også til å få en av Skandinavias største artister til byen. Kulturanvarlig Manuell Esteban Moreno forteller til Vikingposten at alt er klart for en av sommerens store begivenheter i Saltbyen.

– Neste uke blir billettene lagt ut for salg. På ServiCAM og ikke minst i billettluken her på det nye teateret. Vi har en kapasitet på 3000 tilskuere på Eras de la Sal, og regner med at dette blir utsolgt. Torrevieja kommune synes det er veldig moro at våre utenlandske innbyggere er med på å skape liv og røre i byen, sier Manuell Esteban Moren.

Les også: Åge og Sambandet med sommerkonsert i Torrevieja

Kulturansvarlig Moreno legger til at hele sommerens konsertprogram er klart neste uke. Samtidig med at Åge Aleksandersens konsert blir presentert. Nå er også oppvarmingsbandene klare. Det er Buddies og Quebabeluba. Begge bandene spiller coverlåter fra et bredt spekter.

Quebabeluba er et band fra Kragerø der folk kan forvente seg kjent pop og rock fra 70-, 80-, og 1990-tallet. Buddies er en duo fra Trondheim med utspring i byens kjente rockemiljø. De er for tiden med Stage Dolls på deres turne, og har noe av den samme musikkstilen som Quebabeluba. Skikkelige partyband!