Ranet etter sexchat på nettet

Brukte falsk profil - ble lurt i felle.

Spaniaavisen

Publisert 19. november 2014 11:22

ALICANTE

Guardia Civil har arrestert tre personer i El Campello (Alicante) som ga seg ut for å være en kvinne og opprettet falsk profil på en populært sexchat for å få kontakt med ofrene. Senere oppsøkte de mennene i deres hjem. Med trusler og vold ble tvunget til å gi fra seg sine eiendeler.

Etterforskningen startet i oktober da en mann i byen El Campello ble ranet og knivstukket i benet. Senere avslørte Guardia Civil flere tilfeller hvor ran var knyttet opp mot kontakter gjort gjennom en sexchat på internett.

14. november, etter to lignende ran, ble to menn og en kvinne i alderen 19 til 25 år arrestert. De tre som tilhører en kriminell gruppe, er siktet for ran, vold og trusler. En tredje mann er også tiltalt for sin medvirkning til ranene.

I forbindelse med ransakelse av et hus i El Campello beslagla politiet to store kniver og tre politikøller, samt 22 gram marihuana.

Ifølge Guardia Civil har muligens flere ran blitt begått fordi flere av ofrene ikke har rapportert hendelsene til politiet av frykt for å bli oppdaget av sine partnere.