Quiz: Hvem gir penger til barnehjem i Elche?

...deltakerne på Bar La Lunas quizkveld.

Terje Aspdahl

Publisert 14. desember 2011 17:53

PLAYA FLAMENCA

For å delta på de populære quizkveldene på Bar La Luna før jul måtte man betale to euro. Alle pengene går til barnehjemmet nonnene driver i Elche.

På oppfordring fra Irene Primstad på Bar La Luna ble det gjennomført ti quizkvelder i regi av Per Skjønhaug. Det hele skulle gå til barnehjemmet.

Her finner du over 30 boliger til salgs på Costa Blanca

– Jeg fikk forespørselen fra Irene her på La Luna tidlig i høst, og med et så godt formål tok jeg oppgaven. Målsettingen var 500 euro. Nå er det hele avsluttet, og vi er godt fornøyd med resultatet. I løpet av ti quizkvelder i høst har 249 personer deltatt. Vi tok to euro per person noe som skulle tilsi en den nette sum av 498 euro. Men vi har oppfordret deltakerne til å gi mer, og nå etter vi har talt opp er summen på nesten 600 euro, sier Per Skjønhaug til Vikingposten.

Les også: Setter opp "Sound of Music" på Costa Blanca

Nå blir pengene overlevert nonnene som driver barnehjemmet i Elche.
– Jeg har hatt forskjellige prosjekt opp mot barnehjemmet de siste syv årene. Et formål jeg støtter av hele mitt hjerte. Alle pengene vil gå til elektrisitet og vann ved barnehjemmet, og jeg vet de vil komme godt med.

– Jeg vil også takke Per og alle som har deltatt. Vi har hatt en kjempefin og sosial stemning under quizkveldene. Alle har kunnet delta og vi har fått bare gode tilbakemeldinger på prosjektet, sier innehaver av La Luna, Irene Primstad, til Vikingposten.