Politimann skutt og drept av politiet

Forsøkte å kidnappe banksjef.

Spaniaavisen

Publisert 5. mars 2011 21:36

FUENGIROLA

En 55 år gammel politimann mellom ble fredag kveld skutt og drept av spesialstyrker fra Policia Nacional. Hendelsen skjedde i mannens egen bolig i Fuengirola.

Tidligere på ettermiddagen hadde han vært inne i en bank og for å kidnappe banksjefen. Mannen truet banksjefen med en revolver, og tok ham med utenfor. Der prøvde 55-åringen å få banksjefen med seg inn i bilen hans, men banksjefen kantet nøklene, og klarte på en mirakuløs måte å rømme fra kidnapperen.

Finn hjelp i vår bransjeguide

Banksjefen ringte politiet, som umiddelbart tok opp jakten etter mannen. De fant raskt ut hvor han bodde, og prøvde å få mannen til å slippe dem inn. I stedet for å lukke opp døren begynte 55-åringen å skyte mot politiet. En av politimennene ble skutt, men han er ikke livstruende skadet.

Da dette skjedde var allerede spesialstyrken til Policia Nacional på vei til boligen. De tok over kommandoen og kom i skuddveksling med mannen. Etter kort tid var det hele over. Spesialstyrkene hadde da skutt og drept det som viste seg å være en kollega.