Politi og badevakter inntar Guardamars strender i sommer

Når badevakter fra Røde Kors starter sitt vakhold på de kommunale strendene i Guardamar del Segura i helgen får de assistanse av politiet.

Spaniaavisen

Publisert 19. juni 2014 11:08

GUARDAMAR DEL SEGURA

Kommunen ønsker i år nemlig å styrke sikkerheten på de kommunale strendene. Fire politimenn patruljerer på "firehjulinger" fra og med i dag.

Kommunen har også inngått avtale med Røde Kors. De forplikter seg til å utføre bistand og redningstjeneste med sine frivillige og profesjonelle medarbeidere. Røde Kors har også sine redningsmannskaper og medisinske team på plass. I fjor var det 3359 tilfeller hvor Røde Kors måtte bistå med hjelp.

Kommunen øker sikkerheten for å gi bedre sevice og raskere hjelp i sommer når det er høysesong. Kommunen har derfor også inngått avtale med politiet.

Røde Kors-tjenesten er i år utvidet med en halvtime og vil også være på plass på stranden La Roqueta hvor det er er tilrettelagt for funksjonshemmede 

Røde Kors starter sitt arbeide fra 21. juni til 7. september på strendene i sentrum og stranden La Roqueta. Fra 1. juli La Babilonia og fra 5. juli El Vivers, El Moncayo, El Camp y Les Ortigues frem til 31. august.