Pia jubler for gratis golftur

Svenske Pia Isaksson har vinnerlykke. Denne uken vant hun en golfreise til Almeria. Til banen hun debuterte på for snart ni år siden.

Spaniaavisen

Publisert 29. januar 2009 09:18

TORREVIEJA

Pia Isaksson fikk onsdag beskjed om at hun hadde vunnet i lotteriet til Lloyds Travel Scandinavia.
– Det begynner å bli ganske vanlig dette, men jeg er like lykkelig hver gang jeg vinner. Tidligere har jeg vunnet flere store og dyre reiser. Nå går turen til Almería og golfbanen der mannen min, Roland, og jeg slo våre første nølende golfslag for ni år siden. Dette var moro, utbryter en strålende fornøyd Pia Isaksson.

Det var under Gotiagolf sin lansering av golfreiser med utgangspunkt i Alicante-området, at president Gunnar Mattson i Lloyds Travel Scandinavia bød på loddtrekning. Om lag tjue golfinteresserte skandinaver fra Torrevieja-området hadde møtt fram for å høre om nære og fjerne destinasjoner for framtidige golfreiser.

Les også: Tilbake til livet på golfbanen

– Selv om vi har mange baner i nærheten, kan det være fristende å prøve seg i andre deler av Spania, eller i andre land. Nå vil vi organisere golfturer for små og store grupper. Enten til forhåndsbestemte reisemål, eller til steder folk har lyst til å besøke. Vi har et bredt kontaktnett i golfmiljøet over hele verden, og skreddersyr gjerne turer, reklamerer Gunnar Mattsson.

Mattsson har vært en del av Lloyds Travel i 30 år. For fire år siden overtok de det velrenommerte selskapet Gotiagolf, som har hovedkontor i Sverige. Fra kontoret i Stockholm arrangeres det årlig golfreiser for fem tusen mennesker. Nå blir også tilbudet å finne lokalt, gjennom Lloyds Travel Scandinavia i Torrevieja.

Les også: Grønt lys for gigantprosjekt med golfbane

– Når vi arrangerer golfreiser har vi visse prinsipper! Golfbanene skal være gode, men ikke for vanskelige. Skandinaviske golfspillere i Spania har varierende handicap. Det skal gå an for alle å spille banene vi presenterer. Dernest har vi som prinsipp at hotellet skal ligge på golfbanen. Dermed trenger man ikke bil. Dessuten er alltid starttidspunktet for golfrundene klarlagt før avreise. På denne måten vet alle hva de har å forholde seg til, sier Mattsson.

Så sant det går an, forsøker Gotiagolf å arrangere reiser med direktefly fra Alicante.