Per får alltid med seg 17. mai-markeringen

Se flere bilder fra feiringen av nasjonaldagen på Costa Blanca.

Spaniaavisen

Publisert 17. mai 2014 12:09

ALFAZ DEL PI

17. mai-feiringen i Alfaz del Pi er en skjønn forening mellom nordmenn og spanjoler.

Norske Per Hansen er her omringet av spanske Jennifer Lund (t.v), Aida Lund, Robin Lund og Jessica Lund. Kledd i det norske flaggets farger.

– Dette er en flott feiring. Nasjonaldagen i år er særdeles viktig med markering av 200 års-jubileet. Jeg har bodd her i over 20 år og møter alltid opp for å se barne- og borgertoget. Det har blitt en tradisjon, sier Hansen.

I Alfaz møtte vi også fire år gamle Sanna Løtvedt. Hun har gledet seg til å feire 17. mai i lang tid.

– Jeg har lyst på masse is og pølser. Forrige gang fikk jeg lov til å spise så mye jeg ville. Jeg fikk litt vondt i magen, men det gjorde ingenting. Jeg skal snart begynne på skolen og da kan jeg også gå i tog og det skal bli morsomt, sier Sanna Løtvedt.