Paus og Bjørnstad i lag på scenen under Spansk-Norske dager

Programmet begynner å bli klart.

Spaniaavisen

Publisert 7. oktober 2014 09:25

ALFAZ DEL PI

17. – 20. november kommer flere kjente norske forfattere og musikere til Alfaz del Pi i forbindelse med arrangementet Spansk-Norske dager.

I 12 år på rad har musikeren Siegmund Watty stått bak arrangementet Spansk-Norske dager. I år skal man også markere 1814-jubileet.

Store norske navn som Ole Paus og Ketil Bjørnstad er blant trekkplastrene til årets utgave av Spansk-Norske dager. De skal opptre hver for seg og sammen.

De to sentrale forestillingene er 17. og 19. november.
17. november klokken 19.30 på kirkesenteret i Albir kan man bli bedre «kjent» med forfatteren Ketil Bjørnstad i Kirsti Baggethuns bokbad. Ketil Bjørnstad er viden kjent, både som musiker og forfatter. Han har skrevet over 20 bøker og vender stadig tilbake til kunstnermijøet i sitt forfatterskap. Under bokbadet blir flere av han mest kjente bøker presentert og han dybdeintervjues av Baggethun. Det vil også bli mulighet for publkum å stille spørsmål.

På kulturhuset i Alfaz del Pi onsdag 19. november klokken 20.00 står sangeren Ole Paus på scenen sammen med prisvinnere fra Ungdommens musikkmesterskap (UMM) ledsaget av pianisten Ketil Bjørnstad. Konserten er dedikert til den norske grunnlovens 200 års jubileum og har et nasjonalt program med nasjonalromantiske sanger.

Pianist Siegmund Watty har sammen med musiker Erland Dalen skreddersydd et spennende program som også inneholder musikalsk kabaret og flamenco-show.