Passasjerer tilbød seg å betale for drivstoff etter marerittreise

Flytur til Alicante tok seks og en halv time.

Spaniaavisen

Publisert 13. april 2014 06:53

ALICANTE

Frustrerte passasjerer med et Aer Lingus-fly fra Dublin til Alicante viftet med kredittkortene og var klare til å ta regningen for drivstoff etter at flyet måtte mellomlande i Valencia på grunn av tåke på El Altet-flyplassen.

Aer Lingus-maskinen forsøkte å lande på El Altet, men måtte avbryte. Etter å ha sirklet rundt flyplassen valgte kapteinen å lande i Valencia istedet.

Men siden det irske selskapet vanligvis ikke bruker denne flyplassen, ble man først nektet drivstoff før det forelå en betalingsgaranti, skriver The Independent.

Skal du ha leiebil i Spania eller hvor som helst? Det får du rimelig her. Gratis norsk servicetelefon om det skulle være noe

Mens kapteinen måtte ta kontakt med flybasen hjemme, ble passasjerene sittende i flyet i to timer. Det var da passasjerene begynte å vifte med kredittkortene og sa seg villig til å betale fuelregningen slik at man kom seg videre til Alicante igjen.

Noe senere var passasjerene på vei til Alicante. Men turen, som skulle ta tre timer, tok altså 6,5 timer.

– Regningen må til slutt ha blitt betalt av Aer Lingus, for vi fløy til Alicante og landet 01.30 neste dag, sier en passasjer til avisen. Flyet tok av fra Dublin klokken 18.10 kvelden før…