Paramount-parken viser frem planene for turistnæringen video

Det slås på stortromma når Parque Paramount skal presenteres på den internasjonale reiselivsmessen Fitur i Madrid.

Spaniaavisen

Publisert 21. januar 2014 19:03

MURCIA/MADRID

På messen skal man kunne gjennomføre en virtuell spasertur gjennom parken som skal bygges i Alhama de Murcia. I tillegg legges det stor vekt på i presentasjonen av parken at den vil ha meget god infrastruktur.

Den vil ligge nær Corvera-flyplassen og hurtigtoget AVE vil forbinde Murcia med andre hovedsteder i Spania, ett år før åpningen av parken.

Parken presenteres inne på området som Murcia-regionen disponerer på messen. Salen hvor den interaktive spaserturen finner sted har kapasitet på 11 personer. De besøkende kan her leve seg inn i det fremtidige Parque Paramount ved hjelp av et 3D-system. Man kan vandre i parken eller delta i en av de mange temaområdene. De forskjellige temaområdene er basert på filmer som Mission Impossible, Grease og Strak Trek, for å nevne noen.

Leiebil får du trolig billigst her – gratis norsk servicetelefon – fri kilometer – prisgaranti

– Takket være denne tredimensjonale spaserturen får man kjennskap til detaljene i den første Paramount-parken i Europa, sier Premursa Theme Park S.A. som er selskapet bak prosjektet. De legger til at arbeidene på parken som skal bygges på et 555 000 kvadratmeter stort område, starter første kvartal i år.

På messen vil også LifeStyle Center som skal bygges i tilknytning til parken, presenteres. På et 780 000 kvadratmeter stort område skal det bygges syv hoteller, et kasino, en handlegate, restauranter, barer og områder for kultur og underholdning.

Reiselivsmessen som holdes på Feria de Madrid starter i dag og varer fram til søndag 26. januar.

Slik blir Paramount Parque – se video under her