Overfalt av ranere på jakt etter vinnerloddet

Lykkerusen etter å ha vunnet 60.000 euro i nasjonallotteriet lørdag kveld tok brått slutt tirsdag morgen for Guillermo Abenza Serrano i Sax (Alicante).

Spaniaavisen

Publisert 2. november 2014 06:42

SAX

Abenza Serrano på 68 år sier til Infomacion at han hadde et alvorlig hjerteinfakt for halvannet år siden. Han måtte derfor kontrollere følelsene da det gikk opp for ham at han hadde vunnet. Men lykken var stor over at loddet han hadde kjøp i en bar i Sax noen dager tidligere ga en så stor gevinst.  

Tirsdag morgen klokken åtte ble han vekket av intens banking på døra hjemme i leiligheten sin i bydelen El Vilaje. Da han åpnet døren ble han overfalt av to maskerte menn.

Han fikk flere slag i ansiktet av den ene av dem og inntrengeren tapet munnen hans, slik at at ikke kunne tilkalle hjelp. Tydeligvis visste de to maskerte mennene om lotterigevinsten og regnet med at Guillermo oppbevarte loddet i lommeboka.

Medhjelperen tok seg inn på soverommet hvor han fant lommeboka i Abenza Serranos bukse. Lommeboka var det eneste de var interesserte i, og etter å ha sikret seg den forsvant de. 

Det tyvene ikke visste var at Guillermo hadde vært i banken med loddet på mandag, og lommeboken inneholdt ikke engang penger, kun offerets legitimasjon. 

Guillermo Abenza Serrano har nå hatt noen urolige dager og sover ikke hjemme. Han er glad for premien, men fortsatt redd etter overfallet.