Over 40.000 besøkte Torrevieja-messen

Ble en suksess.

Terje Aspdahl

Publisert 7. april 2011 08:41

TORREVIEJA

Handelsmessen i Torrevieja, hvor mange nasjonaliteter deltok, var en ubetinget suksess. Flere enn 40.000 besøkende var innom hallen i løpet av fire dager.

Skandinavene var godt representert på Torrevieja EXPO 2011 Business, og alle Vikingposten snakket med var meget godt fornøyd med både besøk og arrangement.

Les også: Skandinavisk underholdning på messen – video

– Dette er første gangen på de 12 årene restauranten ”Svensken på hjørnet” har eksistert, at vi er med på en messe. Vi var i utgangspunktet litt skeptiske til arrangementet. Det kostet ganske mye å få plass her, men dagene har gått over all forventning. Messen har vært profesjonelt avviklet og kommunen har holdt det rent og pent under hele helgen. Dessuten har mange spanjoler vært innom. De er veldig interessert i svensk mattradisjon og kultur. Vi har solgt svensk tapas med rekesalat og annet pålegg spanjolene ikke er vant til. Det slo virkelig godt an. Sild og akevitt var mest populært, og vi ble helt tomme for kjøttboller, oppsummerer en glad innehaver av restauranten, Zandra Blomkvist (30), til Vikingposten.

Bli venn av Vikingposten og spaniaavisen.no på Facebook her

Ralph Krauss som selger kunst og magnetsmykker med helsefrembringende effekt, var til stede også ved "This is Spain"-messen i Albir for noen uker siden. Han merket virkelig stor forskjell på de to messene.

– De kan ikke sammenlignes. Det blir det samme som å sammenligne de mange markedene langs kysten med Carrefour. Her har vi fått hjelp til alt. Vi har funnet flere samarbeidspartnere, og vi har tjent noen euro også. Det er ikke tvil om at vi kommer tilbake om det blir messe neste år. Men nå er jeg sliten! Etter 14 timers økter hver eneste dag i fem dager, skal det bli godt å pakke sammen, sier Ralph Krauss.