Oppgraderer sportshall til håndball-VM

Arbeidene har startet.

TORREVIEJA

Ordføreren i Torrevieja, Eduardo Dolón og byråd for sport, Diana Box, ledsaget av prosjektleder Carlos Brugarolas besøkte sportshallen el Palacio de los Deportes tidligere denne uken for å besiktige de omfattende oppgraderingsarbeidene som skal gjøres med sportshallen i Torrevieja (Alicante). 

Noen arbeider har allerede startet og som vil være fullført før desember i år, når verdensmesterskapet i håndball for kvinner starter. 

Den totale investeringen er på 5.588.710 euro.

Prosjektleder Carlos Brugarolas sier at det er et veldig ambisiøst prosjekt som må utføres på rekordtid. I tillegg har byggelederen indikert at sportshallen har blitt utsatt for mye slitasje av den enorme daglige bruken gjennom 20 år.

Ordføreren på sin side har indikert at sportshallen med denne omfattende oppgraderingen vil bli et forbilde for bruk og glede for alle idrettsutøvere fra Torrevieja. Og at det kan tiltrekke seg nasjonale og internasjonale konkurranser, for eksempel VM i håndball, en av de viktigste sportshendelsene i Spania i 2021.

Blant arbeidene som allerede har startet er reparasjon av skader på taket og pergolaen ved inngangen som har oppstått på grunn av vannlekkasjer. Samt reparasjonen og oppgradering av alle garderobene for å tilpasse dem til kravene i VM i håndball for kvinner, samt utvidelse av noen av dem.

Ytterligere tiltak som skal gjennomføres før VM i håndball starter er installasjon av nytt høyttaleranlegg, tre LED video scoreboards, Wi-Fi-linjer (fiberoptikk) og reparasjon av gulvdekket og tribunen.

Debatt
Spaniaavisen oppfordrer leserne til saklig debatt!
Tenk over hva man skriver og vis hensyn. Kommentarfeltet overvåkes av våre moderatorer. Grove overtredelser av normal debattskikk kan straffes med utestengelse.